Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се повхаля...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се повхаля...

Не мога да не се похваля - днес след много перипетии най - после си присадих 17 инчови лети джанти Просто стана друга кола...
    164 2.0 T.SPARK '97
    Honda CBR 929RR Fireblade

Таман се чудех на какво ще заприлича и моята,и тя е същата на цвят Проблем ще е намирането на гуми,шото нови са скъпи
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Джантите седят много добре.Така я отварят повече и е станала още по-елегантна.
      Поздравления.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Благодаря
        Всъщност гумите не са чак толкова скъпи освен ако не се хвърлиш на Мишлен или Пирели. Гумите, които купих днес от Диана са новия модел на Гиславе-Спиид 606 с рамер 215/45ZR 17 ск.индекс W и цената им е точно 173 лева с ДДС! Спрях се на този модел и размер след доста сериозно проучване през последните 2 седмици и мисля, че съотношението цена/качество е просто перфектно.
        Virusalfa, между другото ако ще слагаш 17 имай предвид, че без фланци от поне по 1 см няма да минеш в случай, че вземеш джанта по-широка от 7 инча, а те всички 17-ки на пазара са по 7.5 и 8. Аз не бях отчел този момент и се наложи да скоча и на едни скъпи фланци от по 75 лв.парчето. А иначе абсолютния максимум за 164-ката като профил и ширина при гуми 17 инча е 225/45...
        164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Поздравления и от мен колега, само че не е зле да и търсиш и нови дискове шото много луфт се отваря сега
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Peicho,благодаря за информацията.Дават ми едни 17-ки за 280лв и се чудя.... Иначе фланци не е проблем да си ги направя на фреза,естествено накрая да ги шлайфам.Цената на 17 цоловите гуми не е много по-голяма от на 16-ките(най-евтиния Барум тук е около 160лв) Ще си помисля,ама за зимни трябва да изнамеря железарки 15-ки на 5 дупки
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Peicho,благодаря за информацията.Дават ми едни 17-ки за 280лв и се чудя.... Иначе фланци не е проблем да си ги направя на фреза,естествено накрая да ги шлайфам.Цената на 17 цоловите гуми не е много по-голяма от на 16-ките(най-евтиния Барум тук е около 160лв) Ще си помисля,ама за зимни трябва да изнамеря железарки 15-ки на 5 дупки
              Аз не посмях да рискувам с правени от стругар фланци и си купих немски, алуминиеви, от Маргел-поне пасват перфектно, леки са и са идеално балансирани, лошото е, че цената е солена...
              Сега остава да си намеря спирачни апарати Брембо от 166 и 320 мм дискове, но това вече май ще се окаже проблем
              164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Ти си се яко заразил с вируса,бе Присаждането на други супорти ще изисква време и нерви,но дано си заслужава
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ами мисля че ако бяхте отчели че всяка джанта си има ЕТ нямаше да имате нужда от фланци
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Определено ще си заслужава Мисля, че не се присаждат други супорти, а се прави един преходник, поне при 75-цата на Илиян е така.
                    164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                      Ами мисля че ако бяхте отчели че всяка джанта си има ЕТ нямаше да имате нужда от фланци
                      Bobo,то си беше отчетено, въпроса е че Алесио от този модел нямат други джанти освен такива с ЕТ38, така че аз друг избор нямах в случая...
                      Отделно, че намирането въобще на 17-ка джанта 4х98 си е проблем, аз месеци наред търсих втора употреба и не намерих.
                      164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Честито колега, много я отварят джантите.
                        Я кажи кой модел Алесио са ти джантите ? F1 ли? или Super, че и аз се навих на такива, само че по-скромно - 16-ки.
                        Та за тях дали ще имам нужда от фланци? Сега съм с оригинални 16-ки. Като гледам каталога на Алесио и 16-ките са 7.5. И някой може ли да каже за 164 ТД Супер колко е максимума без да се слагат фланци?
                        Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
                        Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
                        ... и двете зелени

Comment

Първоначално публикувано от Andrew
                          Честито колега, много я отварят джантите.
                          Я кажи кой модел Алесио са ти джантите ? F1 ли? или Super, че и аз се навих на такива, само че по-скромно - 16-ки.
                          Та за тях дали ще имам нужда от фланци? Сега съм с оригинални 16-ки. Като гледам каталога на Алесио и 16-ките са 7.5. И някой може ли да каже за 164 ТД Супер колко е максимума без да се слагат фланци?
                          Модела е F1, колега. И за съжаление при този модел имаше само джанти с ЕТ38, което при 7.5 ширина при налагане само на джантата върху главината отпред оставаха 0.5 см до амортисьора, а отзад директно си опираше. При мен това наложи добавяне на фланци от минимум 1 см, аз се застраховах с 2 см (нямаха 1.5 сантиметрови за съжаление) Идеалното решение би била джанта 7" или ЕТ 25, но при 4/98 избора беше ограничен, може би за твоите 5/98 избора ще е по-богат.
                          Между другото при вносителя на Алесио като дилър от СФА ползвам 25% отстъпка, така че ако мога да помогна на някой, който иска нови джанти може да ми се обади. В Маргел също ползвам отстъпка, но там е 20%.
                          164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Мерси, колега, със сигурност като реша да си взимам джанти ще се възползвам от твойте услуги Но това май ще е догодина, ще изчакам да мине зимата. А и в Маргел има оригинални джанти за Алфи 6, 6.5. Та за тях няма да е необходимо да се слагат фланци. За тях важи ли отстъпката?
                            ... и двете зелени

Comment

Имах в предвид 6,5" - 7"
                              Видях и хубави 16-ки на MilleMiglia 6,5". пак в Маргел
                              ... и двете зелени

Comment

Working...
                              X